Poreč, riva livecam

Pogled web kamere smještene u zgradi Lučke uprave na Porečku rivu.

 

 

 

Poreč je smješten na zapadnoj obali predivnog istarskog poluotoka. Ovaj turistički biser svojim šarmom, ljepotama i raznolikošću ponude opravdava titulu

 prvaka.

Na starorimskim ulicama u ljetnoj se vrevi susreću zaljubljenici u kvalitetnu mediteransku prehranu, ljubitelji dobre glazbe, kupači zastali u povratku s prekrasnih plaža, rekreativci željni osvježavajućeg pića nakon aktivnih sati na sportskim terenima i oni koji su dan posvetili razgledavanju povijesnih znamenitosti i starih mozaika u Eufrazijevoj Bazilici ili pak geoloških spomenika poput spilje Baredine.

U Poreču će se ugodno osjećati osoba željna mirnog sunčanja uz more i čitanja novina u hladu, avanturist spreman istražiti uređene biciklističke staze Poreštine i ekipa željna odmjeriti svoje snage na kartingu ili paintballu, u nogometu, odbojci ili sportovima na vodu.

Prekrasna luka pruža utočište brojnim plovilima.

Namijenjena je za pristajanje, sidrenje i zaštitu brodova do 500 BRT gaza do 4 metra, za ukrcaj i iskrcaj putnika  i robe te za ostale privredne djelatnosti.

U luku se ulazi kroz četiri prolaza od kojih je najsigurniji prolaz između hridi Barban i glave N lukobrana. Ostalim prolazima mogu ploviti manji brodovi pazeći na ponekad vrlo jake struje.

Na obali SE i NW od gata koji je predviđen za putničke i turističke brodove koji je ujedno i carinski gat nalaze se vezovi. Manjim brodovima preporučuje se vez u marini u E dijelu luke.

 

Vezane kamere

Partneri na projektu









U suradnji sa



Galerija

Copyright (C) NSS_ALARM STUDIO d.o.o. sva prava pridržana