Rab, Grand Hotel Imperial livecam

Pogled s web kamere smještenu na Grand Hotelu Imperijal Rab na grad Rab

 

 

Grad Rab smješten je na uskom jezičcu zemlje okruženom drevnim zidinama. Prepoznatljivu vizuru staroga grada čine četiri zvonika, s kojima Rab nalikuje jedrenjaku s četiri jarbola: to su zvonici katedrale Uznesenja Blažene Djevice Marije, crkve sv. Ivana Evanđelista (smješten pored ruševina crkve), crkve sv. Andrije Apostola i crkve sv. Justine. Malo dalje prema unutrašnjosti nalazi se prekrasan park Komrčar s brojnim stazama koje vijugaju oko šumovitih brežuljaka i spuštaju se sve do rapskih plaža.

 

Zaštitniku Raba, sv. Kristoforu, pridaje se zasluga za spašavanje otoka od napadača, a njegova se lubanja čuva u relikvijaru katedrale.

Grand Hotel Imperijal smješten je u okruženju mediteranskog parka, nudi boravak na mirnom mjestu u okruženju raskošne vegetacije te u blizini centra i grada Raba. Okolica hotela idealna je za šetnje u gradskom parku i uz more, vožnju biciklom te za odlazak na plaže u blizini.

U ponudi hotela su i tri teniska terena. Lijepo uređene prednje sobe okrenute su prema mediteranskom parku, a s njihovih balkona pogled se dijelom pruža i na grad Rab i more.

Vezane kamere

Partneri na projektu

U suradnji saGalerija

Copyright (C) NSS_ALARM STUDIO d.o.o. sva prava pridržana