Tučepi,hotel Villa Andrea, restoran Olive Tree livecam

Pogled web kamere s hotela Villa Andrea na plažu

 

 

 

Tučepi su malo turističko mjesto u Srednjoj Dalmaciji i dio je Makarske rivijere. Grad Makarska udaljen je tek 5 km. Početak kontinuiranog naseljavanja Tučepa seže još u doba antike. Ovo se naselje počelo brže razvijati tijekom šezdesetih godina prošlog stoljeća i upravo tada postaje jedno od važnijih i prepoznatljivih mjesta na turističkoj karti Jadrana.

U zaleđu Tučepa nalazi se Park prirode Biokovo, savršeno mjesto za sve ljubitelje prirode, planinare i bicikliste. Park obiluje prekrasnim krajolikom i vidikovcima.

Uz samu obalu mora smjestio se Hotel Villa Andrea, mali obiteljski hotel u kojem su, u tradicionalan dalmatinski stil gradnje, ukomponirani svi suvremeni zahtjevi današnjeg vremena i na taj je način stvoreni savršen spoj i utočište za svakog gosta u potrazi za udobnim i komfornim smještajem.

Hotel nudi opuštanje uz valove mora, cvrkut ptica i pogled na morsku pučinu, na kojoj se u daljini naziru otoci Brač i Hvar. Taj je komadić raja gospodin Dave Cain, vlasnik ovog hotela, poželio podijeliti sa svojim gostima, stvarajući za njih vrhunski objekt u kojem će dobiti uslugu visoke kvalitete i u kojem će se, iznad svega, osjećati kao kod kuće. Na tom je putu okupio vrsne menadžere – bračni par Marijančević koji su sastavili tim istinskih entuzijasta, a njihovo oduševljenje radom u ugostiteljstvu pretočio u vrhunsku uslugu, stvarajući jedinstveni, poseban i topao hotel.

 

Vezane kamere

Partneri na projektu









U suradnji sa



Galerija

Copyright (C) NSS_ALARM STUDIO d.o.o. sva prava pridržana