Lokve live cam

Pogled web kamere na centar mjesta i zgradu u kojoj se nalazi poznati Muzej žaba.

 
 
 
 
 
Lokve se nalaze na raskrižju Delnica, Crnog luga, Mrkoplja i Fužina. Od Delnica su udaljene 7 km cestom u smjeru Rijeke. Ukoliko putujete autocestom Rijeka – Zagreb, za Lokve možete izići na izlazima «Vrata» ili «Delnice».
Područje Lokava isprepleteno je stazama za šetnje. Dolazite li automobilom, nemojte zaobići vidikovac uređen iznad Lokvarskog jezera. Ugledat ćete prekrasnu panoramu: jezero okruženo crnogoričnom šumom u čijoj se pozadini uzdiže Risnjak.
Lokvarsko jezero je umjetno jezero dubine oko 40m i veličine oko 2,5km2. Jezero je nastalo izgradnjom brane kojom je zaustavljena rijeka Lokvarka.
Iako je Lokvarsko jezero umjetno jezero, savršeno se uklopilo u prirodni okoliš crnogoričnih šuma pa i danas predstavlja turističku atrakciju te je jedno od omiljenih turističkih atrakcijama onima željnima odmora u prirodi ali i ljubitelja športa i rekreacije.
 Lokvarsko jezero je i omiljeno boravište ribiča. Jezero je bogato klenom, šaranom, karasom, pastrvama i drugim vrstama riba.
Zato, bilo da ste ljubitelj ribolova, plivanja ili sportskih aktivnosti kao što su pješačenje i biciklizam, ako uživate u plovidbi ili vam se više sviđa veslati površinom vode, Lokvarsko jezero neće vas razočarati.

Vezane kamere

Partneri na projektu









U suradnji sa



Galerija

Copyright (C) NSS_ALARM STUDIO d.o.o. sva prava pridržana